• +387 51 810 300
  • nacelnik.opstine@opstina-gradiska.com

Minea d.o.o.

  • Sve
  • Minea d.o.o.


Minea d.o.o.

Minea d.o.o.

Minea d.o.o.

Minea d.o.o.

Minea d.o.o.

Minea d.o.o.

Proizvodimo domaću tradicionalnu kafu, kafu za domaćinstvo, espreso kafu, mlijeko u prahu, kafu bez kofeina, bio kafu, a pakujemo i instant proizvode od kafe.

Preduzeće Minea d.o.o. kao pržionica kafe posluje od 1994. godine. Posluje u objektu od 800 m koji je u rangu elitnog poslovnog prostora. Zajedničkim zalaganjem smo, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu prepoznatljivi po kvalitetu kafe. Proizvodimo domaću tradicionalnu kafu, kafu za domaćinstvo, espreso kafu, mlijeko u prahu, kafu bez kofeina, bio kafu, a pakujemo i instant proizvode od kafe.

Domaća tradicionalna kafa dobijena je dvodecenijskim usavršavanjem tehnologija rada. Trajnost kvaliteta te originalnost ukusa i arome smo sačuvali u vrhunskoj eko ambalaži sa lakim otvaranjem. 

Bio kafa je mješavina najkvalitetnije organske kafe za espreso. Organska kafa je proizvedena bez upotrebe hemijskih sredstava i đubriva, herbicida i pesticida koji su loši za naše zdravlje. Organska kafa je vrhunske klase i samim tim ima bolju aromu.

Kontakt

Ljevčanska 21, Gradiška

Telefon: +387 (0)51 826 000 +387 (0)51 826 151
Faks: +387 (0)51 826 001

E - pošta: minea@gradiska.com
Veb sajt: http://www.minea-kafa.com

PROJEKAT UNAPREĐENJA LOKALNOG RAZVOJA (GOLD)

Ova veb stranica je pripremljena uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Švedske međunarodne agencije za razvoj i saradnju (Sida). Sadržaj ove veb stranice je isključiva odgovornost opštine Gradiška i ne odražava nužno stavove USAID-a, Sida-e ili vlada Sjedinjenih Američkih Država ili Švedske.