• +387 51 810 300
  • nacelnik.opstine@opstina-gradiska.com

"Žu-žu" d.o.o.

  • Sve
  • Žu-žu


Žu-žu

Žu-žu

Žu-žu

Žu-žu

Žu-žu

Žu-žu

„Žu Žu“ je preduzeće za proizvodnju i promet hljeba, peciva, torti, kolača, pita i lisnatog tijesta.

„Žu Žu“ je preduzeće za proizvodnju i promet hljeba, peciva, torti, kolača, pita i lisnatog tijesta i osnovano je 1998. godine.  Od tada pa do danas “Žu Žu” se trudi da  ispuni potrebe i očekivanja kupaca i da svojim kvalitetom opravda njihovo povjerenje.  Preduzeće ima tri maloprodajna mjesta, kao i veleprodaju u najvećim tržnim centrima gdje distribuiše svoje proizvode.

U svojoj širokoj ponudi proizvoda, naša pekara nudi veliki asortiman različitih vrsta hljeba, peciva, sendviča, pita, lisnatog tijesta, kao i veliki izbor torti, kolača, krofni. Izlazeći u susret potrebama i zahtjevima potrošača, postojeći asortiman hljeba i peciva proizvodi se od različitih vrsta brašna, kao što su: pšenično, integralno, krompirovo, kukuruzno, sojino brašno, mekinje, raž… uz prisustvo različitih semenki: lana, suncokreta, susama, ovsenih pahuljica, kima. Asortiman se svakodnevno obogaćuje novim, još ukusnijim i kvalitetnijim proizvodima.

Posebno smo ponosni na našu liniju proizvoda zdrave ishrane, koja je nastala u skladu sa zahtjevima naših potrošača.
U sprovođenju politike kvaliteta primjenjujemo principe važećih međunarodnih standarda i propisa. Takođe, svi prodajni objekti zadovoljavaju visoke higijenske standarde, a naše prodajno osoblje garantuje brzo posluženje uz osmijeh. 
Za postizanje i očuvanje svega prethodnog firma je implementirala HACCP system.

“Žu žu” danas ima 30 zaposlenih radnika koji kontinuirano rade na povećanju maloprodajne mreže. U skladu sa tim osoblje se stalno usavršava i edukuje na različitim seminarima.

Zadovoljstvo i ocjene naših kupaca su naše najvažnije mjerilo kvaliteta proizvoda.

Kontakt

Miloša Crnjanskog 50, Gradiška

Telefon: +387 (0)51 813 095
Faks: +387 (0)51 813 095

E - pošta: zu-zu@gradiska.com
Veb sajt: http://pekarazu-zu.webs.com
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=XizqiztFqIU

PROJEKAT UNAPREĐENJA LOKALNOG RAZVOJA (GOLD)

Ova veb stranica je pripremljena uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Švedske međunarodne agencije za razvoj i saradnju (Sida). Sadržaj ove veb stranice je isključiva odgovornost opštine Gradiška i ne odražava nužno stavove USAID-a, Sida-e ili vlada Sjedinjenih Američkih Država ili Švedske.